DE ZOEKTOCHT NAAR DE PERFECTE HOR

Het jaar was 2015. We wilden zelf via internet “even” op maat gemaakte horren bestellen, maar dit bleek niet zo eenvoudig. We werden om de oren geslagen met termen als ‘profieldiepte’, ‘flenzen’ en ‘op de dag montage’. “Even” werd een Google zoektocht naar wat alle termen betekenden en wat we precies op moesten meten. Uiteindelijk hebben we het opgegeven omdat we bang waren dat de op maat gemaakte horren niet zouden passen en ze niet meer retour konden. We voelden ons dom en waren teleurgesteld. Deze teleurstelling heeft uiteindelijk wel wat opgeleverd: het idee voor Horrenspeciaalzaak.

Dit idee is een tijd blijven liggen, maar aangezien de winters in Nederland steeds zachter werden, werd het idee steeds actueler en de noodzaak voor goede horren steeds groter. Bij warm weer gedijen insecten zoals muggen en vliegen zeer goed. Dankzij mildere winters hebben ook wespen grotere nesten. Al met al voldoende vliegende, stekende en storende redenen om de situatie in ons huis zo goed mogelijk insectenvrij te willen houden. En we kunnen ons niet voorstellen dat u dat niet wilt

DE GROEI

Toen wij met het idee kwamen om een webshop in horren te beginnen was dat slechts het begin van het creatieve ondernemersproces. Het begon met een voorzethor en een hordeur en het einde is nog lang niet in zicht. We blijven ons inzetten voor het vinden van de juiste producten tegen de juiste prijs en nemen alleen genoegen met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zodoende nemen we niet direct elke product op in ons assortiment, maar alleen degene waar wij van overtuigd zijn dat het goed genoeg is voor u!

Mocht u dus iets missen op onze site, vraag het ons gerust en wellicht kunnen we via ons uitgebreide netwerk van leveranciers en producenten toch iets voor u betekenen. We zijn natuurlijk niet voor niets een speciaalzaak.

TECHNOLOGY MADE HUMAN

Horrenspeciaalzaak onderscheidt zich van andere webshops door onze benadering. We hebben het bestelproces ontworpen met onze eigen ervaring in ons achterhoofd. Ook bij ons zijn er verschillende profielmaten beschikbaar. Maar we vallen u er niet mee lastig. Ieder z’n vak, toch? U vertelt ons over uw unieke situatie en wij maken er de best passende hor voor.

En als we er niet aan ontkomen om toch een technische term te gebruiken, leggen we duidelijk en helder uit wat we bedoelen.

Winkelwagen
Scroll naar boven