Montage instructies

ZELF METEN EN MONTEREN

Hierboven onder de afbeeldingen staan onze meetinstructies per product weergegeven. Zo kunt u, afhankelijk van uw kozijnen, de juiste maten kunt doorgeven voor de productie van de gewenste hor(ren). U kunt op de pagina met meetinstructies een inmeet formulier downloaden. Deze dient volledig te worden gevolgd en met behulp van deze inmeethulp kunt u de configurator helemaal doorlopen om tot de gewenste bestelling(en) te komen.

PLAATSBEPALING

Onze horren zijn geschikt voor alle soorten ramen en deuren. De horren kunnen afhankelijk van de situatie zowel op, als in het kozijn geplaatst worden. Voor het opnemen van de juiste maat dient u hiermee rekening te houden. Alle instructies voor zowel inmeten als montage vindt u rechtsboven in het hoofdmenu onder het kopje informatie.

KLANTENSERVICE

Mocht u ondanks onze uitgebreide instructies nadere support nodig hebben, mail dan naar onze klantenservice op of neem contact op via WhatsApp.  Als u een specifieke deur- of raamhor nodig heeft, waarbij een specifieke maatwerk oplossing nodig is,  kunt u een e-mail of chatbericht met foto’s van de situatie sturen. Wij geven dan vakkundig advies. Indien gewenst is er ook tegen meerprijs een full service oplossing mogelijk. Daarbij wordt uw product ingemeten en kan deze ook geplaatst worden tegen een vaste meerprijs.

Winkelwagen
Scroll naar boven